Skadade min mot Hovsta IF å matchen slutade med 2-2.

First time för mig att vara uppe i Svampen ;)

Dags för en ny match, mot Finland

Vi vann med 6-0. Gjorde 2 mål.

________________

Sveriges match mot Finland blev ett antiklimax.I det tidigare matcherna var Sverige tvungna att följa med i motståndarnas tempo och gjort det bra . Blev det en för stor omställning för oss när Finland backade ner och bara ”väntade” in våra anfall. Matchen var en landskamp mellan två dövlandslag och spelades därför efter internationella regler 2*20 min effektiv tid. Efter ett näst intill provocerande långsamt spel de första tio minuterna hittar först Nanette rätt och endast 14 sekunder efter detta kämpar Johanna in 2-0. Men istället för att målen börjar trilla in, fortsätter det långsamma spelet utan resultat för något av lagen till halvlekens slut. En frustrerad förbundskapten i Stefan Wall försöker få igång laget i halvtid. Det verkar ge effekt, för Sverige gör 3-0 genom ett drömanfall med avslut i öppet mål. Det blir samma händelseförlopp som i första halvlek och vi gör 4-0 en minut efteråt. Sverige har bollen i nästan hela matchen och Finland skapar inte en riktigt het målchans under hela matchen. När finländskornas kondition tryter efter allt bolltittande gör vi även 5-0 och 6-0 i matchens slutskede. Intressant iakttagelse är att Sverige gör fem av sex mål när vi drar upp ett snabbt passningstempo.

Bäst i Sverige: Malin Söderberg

____________

_____________

Sverige och Finland

Sverige <3

Söndag

Mot IF Eker. Vi förlorade med 1-5. Gjorde 1 mål.
"Det är av den anledningen inte oväntat att IF Eker gör även 0-4 innan vi reducerar genom Malin Söderbergs eleganta dribblingsnummer. Bäst i Sverige: Malin Söderberg"

Semifinal mot Lillån IF. Förlorade med 5-6. Gjorde 1 mål.